Universitetet i oslo

Nå er han gjenvalgt som rektor

Svein Stølen og Åse Gornitzka blir UiOs nye rektorat de neste fire årene.

Eneste kandidat til rektorvalget var Svein Stølen og hans rektorteam, her ved Åse Gornitzka.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LStyret ved Universitetet i Oslo valgte i dag sittende rektor Svein Stølen som rektor også de neste fire årene. Han var eneste kandidat og kunne derfor velges i styret.

— Jeg gleder meg veldig til å fortsette som rektor ved Universitetet i Oslo. Det er en institusjon jeg er veldig glad i og stolt over å få lede, sier rektor Svein Stølen i en pressmelding.

Han ble valgt sammen med Åse Gornitzka. Hele Stølens rektorteam ble presentert i denne saken i fjor høst.

— Jeg har med meg et svært dyktig team når vi nå skal ta fatt på arbeidet med å gjennomføre valgplattformen vår. Det er bra, for vi har store ambisjoner på vegne av UiO, fortsetter Stølen.

Annonse

BLI VARSLET
OM SISTE NYTT

Last ned Khrono-appen og få varsel om de viktigste nyhetene - både nasjonalt og nær deg
-

Dette er Universitetet i Oslos nye rektorteam

Svein Stølen, Det matematisk-naturvitenskapelige fakultet, er professor i kjemi og rektor ved UiO 2017-2021. Stølen stilte til gjenvalg med sitt nye team, Stølen & Gornitzka.

Åse Gornitzka, Det samfunnsvitenskapelige fakultet, er professor i statsvitenskap. Hun er viserektor for forskning og internasjonalisering fra 2017-2021 og blir prorektor med samme ansvarsområde.

Bjørn Stensaker, Det utdanningsvitenskapelige fakultet, er professor i pedagogikk og leder av LINK - Senter for Læring og Utdanning, og blir viserektor for utdanning.

Per Morten Sandset, Det medisinske fakultet, er professor i medisin og viserektor for forskning og innovasjon 2017-2020, og vil fortsette i samme funksjonen i det nye teamet.

Mette Halskov Hansen, Det humanistiske fakultet, er professor i Kinastudier, og blir viserektor for klima/miljø og tverrfaglighet.

Powered by Labrador CMS