Debatt ● Marcus Wedvik

Velkommen til seminarrommet!

Hvorfor ikke bruke seminarrommet til å utvide vennekretsen din? spør artikkelforfatteren.
Hvorfor ikke bruke seminarrommet til å utvide vennekretsen din? spør artikkelforfatteren.
Publisert Oppdatert

Denne teksten er et debatt­inn­legg. Inn­holdet i teksten uttrykker forfatterens egen mening.

Godt nyttår til alle medstudenter her i Bergen. Jeg håper alle har hatt en fin julefeiring, og fått ladet batteriene etter nok et halvår med studier. Semesterstarten er igjen like rundt hjørnet, og jeg ønsker å komme med en aldri så liten oppfordring til alle studenter: Møt opp på seminarundervisningen deres! Som seminarkoordinator ved sosiologisk institutt ser jeg viktigheten av denne undervisningsformen med egne øyne.

LES VIDERE ETTER ANNONSEN

FÅ NYHETER PÅ MOBILEN
Last ned Khrono-appen!

Download on the App Store Tilgjengelig på Google Play

Seminarundervisningen er en sosial møteplass. Her samles studenter som tar samme emne, og du får muligheten til å bli bedre kjent med dine medstudenter. På denne måten kan man i prinsippet bruke seminaret som en slags unnskyldning for å bli kjent, og dermed utvide vennekretsen sin i studentbyen Bergen.

Videre er det å jobbe sammen med andre medstudenter veldig nyttig faglig, og man får en gyllen mulighet til å teste sin egen kunnskap. På seminar kan man komme med påstander, diskutere fritt, og motta innspill fra andre studenter. I tillegg kan man også oppklare ting som er uklart, etter de ulike forelesningene som har vært.

Avslutningsvis er det svært lav terskel for å møte opp på seminar. Det er ingen krav til at man skal ha full kontroll på pensum før man møter opp, og seminarlederne ønsker alle velkommen. Formålet med seminarene er at studenter skal kunne lære i samspill med hverandre, og jeg håper virkelig alle benytter seg av denne muligheten i kommende semester.

Vi sees i seminarrommet!

Powered by Labrador CMS