prorektor-jobb

Silje Bringsrud Fekjær inn i toppledelsen på OsloMet

Professor Silje Bringsrud Fekjær blir fungerende prorektor for utdanning ved OsloMet fra 1. august.

Silje Bringsrud Fekjær blir ny fungerende prorektor for utdanning ved OsloMet.
Silje Bringsrud Fekjær blir ny fungerende prorektor for utdanning ved OsloMet.
Publisert Oppdatert

Silje Bringsrud Fekjær vil fungere som prorektor for utdanning ved OsloMet fra 1. august og overtar da etter Nina Waaler, som blir fungerende rektor ved OsloMet etter Curt Rice.

Rice slutter på samme tidspunkt for å bli rektor ved NMBU.

Bringsrud Fekjær er professor ved Senter for profesjonsstudier ved OsloMet.Der har hun i en periode fungert som senterleder og hun har ledet ph.d.-programmet i profesjonsstudier, samt undervist og veiledet ph.d.-studenter.

— Jeg er opptatt av studenter, undervisning og universitetspolitikk, og ønsker å bidra til å gjøre OsloMets utdanninger enda bedre, i tett samarbeid med studenter og ansatte, sier Fekjær i en nyhetssak på ansattesidene til OsloMet.

— En hovedoppgave i tiden som kommer vil være å få tilbake et sosialt og faglig miljø både for studenter og ansatte, sier den påtroppende prorektoren.

En hovedoppgave i tiden som kommer vil være å få tilbake et sosialt og faglig miljø både for studenter og ansatte.

Silje Bringsrud Fekjær

Påtroppende fungerende rektor Nina Waaler sier at hun ser fram til å få Silje Fekjær inn i ledelsen ved OsloMet.

— Hun har lang og solid erfaring fra både utdanning og forskning, og er en motivert og kunnskapsrik leder som jeg gleder meg til å samarbeide med, sier prorektor Nina Waaler.

Silje Fekjær er utdannet sosiolog med doktorgrad fra Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet ved Politihøgskolen, Universitetet i Oslo, Høgskolen i Volda og forskningsinstituttet Nova. Hun har undervist på lærerutdanning, barnehagelærerutdanning, politiutdanning og sosiologi. Forskningen hennes dreier seg om profesjoner, utdanningsvalg og ulikhet.

Powered by Labrador CMS