NTNU får Oslo-kontorer 350 meter fra Stortinget. Bildet er fra NTNUs «Challenge»-kampanje til 9 millioner kroner i 2018. Foto: Tove Lie
NTNU får Oslo-kontorer 350 meter fra Stortinget. Bildet er fra NTNUs «Challenge»-kampanje til 9 millioner kroner i 2018. Foto: Tove Lie

NTNU får nye kontorer midt i Oslo sentrum

Lokaler. NTNU har nå signert leiekontrakt for lokaler i Oslo, 350 meter fra Stortinget.

Publisert Oppdatert

På et ledermøte i Oppdal i fjor ble det kjent at NTNU ønsker å etablere seg i Oslo-området for å etablere et senter for etter- og videreutdanning.

Det er viktig å være nær beslutningstakerne.

Olav Bolland

I fjor forklarte NTNU-rektor Gunnar Bovim til Khrono at NTNU har mange alumni-miljøer i Oslo-området og at de fra disse har stor etterspørsel etter tilbud på videre- og etterutdanning.

Nå er leiekontrakt signert, og lokalene kan tas i bruk like etter sommerferien, ifølge Universitetsavisa.

Lokalene på 358 kvadratmeter, inneholder et undervisningsrom, flere mindre grupperom, og rom for kontorplasser. NTNU har også fått tilgang til et møtesenter i nabobygget, for større arrangementer.

Dekan Olav Bolland er tydelig på at dette ikke blir et NTNU campus Oslo med ordinær undervisning.

Han sier til Universitetsavisa at de har målt avstanden til Stortinget til 350 meter og avstanden til Kunnskapsdepartementet til 500 meter.

— Det er viktig å være nær beslutningstakerne. Det er litt den samme tankegangen bak Oslo-kontoret som lå til grunn for etableringen av kontoret i Brussel for fire år siden, sier han til Universitetsavisa.
Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS