hØGSKOLEN I INNLANDET

Tre prorektorer ansatt ved Høgskolen i Innlandet

Styret ansatte torsdag Arild Hovland, Stine Grønvold og Ine Wigernæs som prorektorer ved Høgskolen i Innlandet.

Ine Wigernæs, Arild Hovland og Stine Grønvold ble torsdag formelt tilbudt stillinger som prorektor ved HINN.
Publisert Oppdatert

– Dette er høgskolen sine mest sentrale lederstillinger. Disse tre vil utgjøre rektoratet sammen med meg, og vil være tett involvert i den strategiske utviklingen av høgskolen, sier rektor Peer Jacob Svenkerud om ansettelsen.

Styret ved Høgskolen i Innlandet tilsatte torsdag Arild Hovland (61), Ine Wigernæs (52) og Stine Grønvold (47) som prorektorer.

Sistnevnte har fått tilbud om et nytt åremål, og fortsetter dermed i sin nåværende stilling som prorektor for utdanning.

Henter fra USN og NTNU

Arild Hovland får tilbud om ansettelse i stillingen som prorektor for forskning og utvikling (FoU). Hovland er i dag ansatt som førsteamanuensis ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN), og har en doktorgrad i sosialantropologi. Han har lang erfaring som dekan fra USN og tidligere Høgskolen i Telemark, og har blant annet jobbet som forskningsleder i Nova.

Tilbudet om stillingen som prorektor for samfunnskontakt gikk til Ine Wigernæs. Hun er i dag ansatt ved NTNU i Gjøvik, og har en doktorgrad i idrettsfysiologi.

Tidligere har hun blant annet vært folkehelsekoordinator for Valdres kommune, rådgiver for forskning og kommunikasjon ved Beitostølen helsesportssenter og ekspertkommentator i NRK.

Dette var de tre siste ansettelsene i rektors ledergruppe. I løpet av høsten har også høgskolen ansatt dekaner ved fem fakultet.

Powered by Labrador CMS