Følg Tilstandsrapporten direkte her

Landets universitets- og høgskoletopper er samlet på Universitetet i Oslo for å diskutere tilstanden i høyere utdanning og forskning i dag. Debatten kan du følge direkte her.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tilstandsrapporten er Kunnskapsdepartementets årlige oversikt og vurdering av tilstanden i både statlige og private høyere utdanningsinstitusjoner. 

Både denne rapporten og forskningsbarometeret legges fram på en konferanse på Universitetet i Oslo i dag. Framleggingen startet 09.00, med innledning av kunnskapsminister Torbjørn Røes Isaksen, der han både la stor vekt på alt som var bra i høyere utdanning og hva som kan bli bedre. 

Fra kl. 10-12 diskuteres det helseforskning: «Hva skal til for at for at fagfolk bruker resultatene og for at befolkningen får nytte av dem»? Med blant annet HiOA-dekan Gro Jamtvedt, NTNU-rektor Gunnar Bovim og Kjetil Widerberg, daglig leder i Oslo Cancer Cluster.

Fra kl 13-14 innleder statssekretær Bjørn Haugstad med «Er det typisk norsk å være middelmådig»? Her vil det være forberedte innlegg fra Dag Rune Olsen, rektor Universitetet i Bergen, Therese Eia Lerøen, leder Norsk studentorganisasjon  og Shahzad Rana, styremedlem Høgskolen i Oslo og Akershus.

Her er fullstendig oversikt over dagens program. 

Følg konferansen direkte her:

Les også:

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS