styremøte

Styret skal diskutere faglig innhold på campus Romerike

Faglig innhold på ny campus i Lillestrøm sentrum er blant sakene på OsloMets styremøte tirsdag.

En gjenganger på styremøtene ved OsloMet er saken om ny campus på Lillestrøm. Tirsdag skal faglig innhold på den nye campusen diskuteres, men ikke vedtas. Rektor Christen Krogh og styreleder Vibecke Hverven, her fra et styremøte i fjor.
Publisert

Det er styremøte ved OsloMet tirsdag 17. september. Møtet kan følges direkte nederst i denne saken fra kl. 9.

Blant sakene er en orientering om de tre forslagene til faglig profil for ny campus i Lillestrøm sentrum. Forslagene er sendt på høring med frist 2. oktober.

Styret skal vedta faglig profil på neste styremøte, 31. oktober. I alle tre forslagene skal alle miljøene som i dag er ved OsloMets campus på Kjeller flyttes til Lillestrøm sentrum. I tillegg skal cirka 1250 studenter og tilhørende ansatte flyttes over fra campus Pilestredet i Oslo sentrum til Lillestrøm.

Studentombudets rapport for 2023 står også sakskartet. Rapporten er forsinket på grunn av stor arbeidsmengde for ombudet, som mottok 423 henvendelser i 2023. Det er det høyeste antallet siden ordningen trådte i kraft i 2015, skriver studentombud Rebekka Midgaard.

Sakspapirene kan leses her

På sakskartet

  • Politikk for immaterielle rettigheter ved OsloMet
  • Revidert p.h.d. — forskrift for OsloMet
  • Trall — eierskap (unntatt off Offl. §13 jf. fvl. §13.1pkt 2)
  • Gründergarasjen (unntatt off. Offl §13 jf. fvl. §13.1pkt 2)
  • Møteplan 2025
  • Orienteringssaker: a) Protokoll universitetsstyret b) IDF-referat c) Faglig innhold Campus Romerike d) Studentombudets årsrapport 2023 e) Etatsstyring 2024: tilbakemelding f) Årsplan styresaker g) Rektors orienteringer
Powered by Labrador CMS