Notert: Ny ledelse av studentparlamentet i Ålesund

Publisert
Fra øverst til venstre på bildet: 
Steffen Kambe Strømsnes (Nestleder)
Jim André Gjerde (Stedlig leder). Nederst fra venstre
Sofia Jøssang Kerchaoui (Internasjonalt ansvarlig), Marthe Bolstad Breistein (Kommunikasjonsansvarlig) og Thea Ekerhovd (Fag- og læringsmiljøansvarlig). Foto: NTNU i Ålesund

Fra øverst til venstre på bildet: Steffen Kambe Strømsnes (Nestleder) Jim André Gjerde (Stedlig leder). Nederst fra venstre Sofia Jøssang Kerchaoui (Internasjonalt ansvarlig), Marthe Bolstad Breistein (Kommunikasjonsansvarlig) og Thea Ekerhovd (Fag- og læringsmiljøansvarlig). Foto: NTNU i Ålesund

NTNU i Ålesund. 10. april valgte Studentparlamentet ved NTNU i Ålesund nytt arbeidsutvalg.

— Vi har fått et veldig godt og solid arbeidsutvalg, det føles bra å skulle gi stafettpinnen videre til dem, sier avtroppende leder Gjermund Kvernmo Langset i en pressemelding.

Arbeidsutvalget ved NTNU i Ålesund har ansvaret for å følge opp studentene lokalt. De jobber blant annet opp mot resten av NTNU, kommunen, næringslivet og andre relevante aktører.

— Vi skal videreutvikle studentpolitikken ved NTNU i Ålesund. Vi kommer til å ha stort fokus på synlighet og engasjement blant studentene, sier påtroppende leder Jim André Gjerde.

Gjerde skal i tillegg til å være stedlig leder i Ålesund, sitte som en av medlemmene i arbeidsutvalget ved NTNU sentralt.

Fakta

Det nye arbeidsutvalget i Ålesund

Stedlig leder: Jim André Gjerde

Nestleder: Steffen Kambe Strømsnes

Fag- og læringsmiljøansvarlig: Thea Ekerhovd

Internasjonalt ansvarlig: Sofia Jøssang Kerchaoui

Kommunikasjonsansvarlig: Marthe Bolstad Breistein

Alderspoeng. I helgen har norsk studentorganisasjon diskutert om de skal være for å fjerne alderspoeng. Søndag kom avgjørelsen: Det vil de ikke.

#LMNSO. Kine Nossen ble gjenvalgt til arbeidsutvalget, men trakk seg etter at ingen ville ha vervet som internasjonalt ansvarlig. Etter ny valgrunde ble Jone Trovåg i stedet gjenvalgt til vervet.