Fra øverst til venstre på bildet: 
Steffen Kambe Strømsnes (Nestleder)
Jim André Gjerde (Stedlig leder). Nederst fra venstre
Sofia Jøssang Kerchaoui (Internasjonalt ansvarlig), Marthe Bolstad Breistein (Kommunikasjonsansvarlig) og Thea Ekerhovd (Fag- og læringsmiljøansvarlig). Foto: NTNU i Ålesund
Fra øverst til venstre på bildet: Steffen Kambe Strømsnes (Nestleder) Jim André Gjerde (Stedlig leder). Nederst fra venstre Sofia Jøssang Kerchaoui (Internasjonalt ansvarlig), Marthe Bolstad Breistein (Kommunikasjonsansvarlig) og Thea Ekerhovd (Fag- og læringsmiljøansvarlig). Foto: NTNU i Ålesund

Notert: Ny ledelse av studentparlamentet i Ålesund

NTNU i Ålesund. 10. april valgte Studentparlamentet ved NTNU i Ålesund nytt arbeidsutvalg.

Publisert
Fakta

Det nye arbeidsutvalget i Ålesund

Stedlig leder: Jim André Gjerde

Nestleder: Steffen Kambe Strømsnes

Fag- og læringsmiljøansvarlig: Thea Ekerhovd

Internasjonalt ansvarlig: Sofia Jøssang Kerchaoui

Kommunikasjonsansvarlig: Marthe Bolstad Breistein

— Vi har fått et veldig godt og solid arbeidsutvalg, det føles bra å skulle gi stafettpinnen videre til dem, sier avtroppende leder Gjermund Kvernmo Langset i en pressemelding.

Arbeidsutvalget ved NTNU i Ålesund har ansvaret for å følge opp studentene lokalt. De jobber blant annet opp mot resten av NTNU, kommunen, næringslivet og andre relevante aktører.

— Vi skal videreutvikle studentpolitikken ved NTNU i Ålesund. Vi kommer til å ha stort fokus på synlighet og engasjement blant studentene, sier påtroppende leder Jim André Gjerde.

Gjerde skal i tillegg til å være stedlig leder i Ålesund, sitte som en av medlemmene i arbeidsutvalget ved NTNU sentralt.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS