undervisningskvalitet

Fem meritterte på BI

Handelshøyskolen BI har utnevnt sine fem første meritterte undervisere.

I 2022 bestemte ledelsen ved BI å innføre en ordning med meritterte undervisere. Nå er de fem første utnevnt.
I 2022 bestemte ledelsen ved BI å innføre en ordning med meritterte undervisere. Nå er de fem første utnevnt.
Publisert Oppdatert

Giovanni Pagliardi fra institutt for finans, Morten Erichsen og Nina Vogt fra institutt for markedsføring, Cathrine von Ibenfeldt fra institutt for kommunikasjon og Espen Andersen fra institutt for strategi er de fem som er utnevnt som de første meritterte underviserne på BI.

Utnevnelsen skjer på bakgrunn av forelesernes dokumenterte undervisningspraksis og kompetanse og gjelder på livstid, går det fram av en nyhetsmelding fra BI.

— Gratulerer til de fem vinnerne av merittert underviser. Dette er en anerkjennelse av fem av våre fremragende undervisere, som over tid har jobbet systematisk med læring og undervisning. Prisene er også en viktig anerkjennelse av viktigheten av å utvikle en kultur som fremmer innovasjon i undervisning, sier Ingunn Myrtveit, prorektor for forskning og fagressurser ved Handelshøyskolen BI.

«Generelt høy kvalitet»

Professor Rune Hjelsvold ved NTNU var invitert inn som sensor i denne første runden av meritterte undervisere på BI. Han sier at det var gledelig å få kjennskap til all den gode undervisningspraksisen søkerne hadde dokumentert.

— Kvaliteten på søkerne var generelt veldig høy og flere dokumenterte fremragende undervisningspraksis. De som ikke fikk utnevnelsen denne gangen virker stort sett å være på riktig vei for en fremtidig utnevnelse, sier han.

I alt var det 12 søkere. Vinnerne får en lønnsøkning på 30.000 kroner, i tillegg til 20.000 kroner som er øremerket for pedagogisk utvikling i undervisning.

Endringslogg: Endret 25/5 kl 15 fra merittert foreleser, slik det sto i pressemeldingen fra BI, til merittert underviser. Dette etter ønske fra BI.

Powered by Labrador CMS