Se opptak av debatten fra studentnach i Trondheim

Det er på nachspiel sannheten kommer frem, og torsdag kveld var det klart for debatt i Trondheim. Fire partier diskuterte utdanningspolitikk og resultatet kan du se her.

Publisert Oppdatert

Leder Marte Øien og Studenttinget NTNU var vertskap når Norsk studentorganisasjon (NSO) inviterte til studentnachspiel på Studentersamfundet i Trondheim.

Kommentator i Adresseavisen Harry Tiller, hadde ansvaret for å gjennomføre en «pubdebatt med lave skuldre og god stemning».

Panelet bestod av: Sivert Bjørnstad (Frp),  Marianne Marthinsen (Ap), Ola Borten Moe (Sp) og Trine Skei Grande (V).

Selve debatten ser du øverst i denne saken.

Gleder seg til bra debatt

Dette nachspielet er det fjerde i rekken av fem: Arendal, Bergen, Tromsø, nå Trondheim, og til slutt Oslo 7. september. Sistnevnte på Samfunnet Bislet med Khrono-redaktør Tove Lie som debattleder.

— Jeg tror det blir kjempebra, gleder meg virkelig. Det er et bra panel, det er mange som har meldt seg på - jeg tror det blir veldig bra stemning, sier NSO-leder Mats Johansen Beldo.

— Hva tror du blir de viktigste temaene i debatten?

— Studiestøtte blir nok viktig, kanskje spørsmål om ny levekårsundersøkelse - og jeg vil ikke bli overrasket om Skei Grande vil få spørsmål om studentombud, svarer han.

Les også:

Under Arendalsuka tidligere i august var det tidligere NSO-leder Ola Magnussen Rydje som stilte Marianne Aasen (Ap), Sveinung Rotevatn (V) og Heidi Nordby Lunde (H) som ble stilt til veggs.

Les også: Stappfullt på nach hos studentene i Arendal

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!