Helsebygget endelig offisielt åpnet

Med en symbolsk nøkkeloverrekkelse langs en kjede av impliserte ble høgskolens nybygg i P32 offisielt åpnet tirsdag.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

— Dette skal bli et godt sted å være for studenter og ansatte, og et godt sted å lære, sa dekan ved Fakultet for helsefag, Nina Waaler, da hun som representant for de reelle brukerne av bygget og den siste i rekka overtok nøkkelen.

Før det, hadde nøkkelen blitt overlevert først fra Statsbygg til Kunnskapsdepartementet, så til høgskolen og derfra til Fakultet for helsefag.

Dermed ble det også markert at en 16 år lang prosess med å skaffe sykepleierutdanningen i Oslo mer hensiktsmessige lokaler nå er avsluttet.

Med seg i nybygget har sykepleierne og Fakultet for helsefag også fått Institutt for estetiske fag, med sine utdanninger innen kunst, forming og drama.

Hele reportasjen fra åpningen ser du på hioa.no.

Etter 16 års planlegging og 11 års prosjektering av eget bygg for sykepleierutdanningen kunne dekan Nina Waller ved Fakultet for helsefag endelig overta den symbolske nøkkelen til bygget av høgskoledirektør Anne Elisabeth Wedø. Foto: Marit Christiansen

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS