Manglet 10 navn på lista

Toppstillingen som direktør for digitalisering og infrastruktur ved Høgskolen i Oslo og Akershus har enda flere søkere enn først opplyst. En teknisk glipp gjorde at 10 søkere ikke kom med på søkerlista.

Publisert Oppdatert

Khrono skrev 18.mai at fem direktørstillinger nylig er besatt eller i ferd med å bli besatt sentralt i administrasjonen på landets største høgskole, HiOA. 

En nyoppretta stilling som direktør for digitalisering og infrastruktur er lyst ut for andre gang. Etter å ha byttet tittel fra direktør for teknologi og infrastruktur økte søkertallet fra 22 i november i fjor til 29 i mai i år, skrev Khrono.

Teknisk glipp

Nå viser det seg at en teknisk glipp fra rekrutteringsbyrået Experis og HR-avdelingen ved høgskolen gjorde at søkerlisten vi fikk tilsendt til en av to toppdirektørstillinger i rektors ledergruppe var 10 navn for kort. 

Det riktige antallet søker til stillingen, der søknadsfristen gikk ut 4.mai, er dermed 39 og ikke 29. 

På den kompletterende søkerlista som Khrono har fått tilsendt kommer det fram at en kvinnelig og en mannlig søker har trukket søknadene sine. 

Her er søkerne

De øvrige åtte på søkerlista er: 

  • Lars Ove Davidsen (50), IT-ledelse, Fredrikstad
  • Huy Nguyen (54), Lørenskog
  • Tram Tran (45), petroleumsingeniør fra Stavanger
  • Saravanakumar Thangavelu (37), softwareingeniør fra India
  • Anna Krecioch, Krakow, Polen
  • Zakaria Izi (28), IT-prosjektleder, Casablanca, Marokko
  • Cory Briggs, Oslo
  • Konfidensiell, mann

Samlet sett var det dermed 39 søkere til stillingen. 

Fem nye direktører

HiOA ansatte den andre toppdirektøren, direktør for organsiasjon og virksomhetsstyring, Tone Sandahl i februar i år. Digitaliseringsdirektøren er sidestilt med denne stillingen og begge skal rapportere direkte til rektor Curt Rice.

Det er lønnsmidlene til høgskoledirektør Ann Elisabeth Wedø og ass.høgskoledirektør Torbjørn Eeg Larsen som begge sluttet 1.august i fjor da det nye rektoratet tiltrådte. Wedø sluttet etter å ha organisert bort sin egen stilling da høgskolestyret fulgte hennes innstilling og innførte ansatt enhetlig ledelse fra 1.august. Larsen fikk ny jobb som ikt-direktør i Nav

I tillegg har høgskolen nettopp ansatt ny økonomidirektør etter Torill Erikson som har gått av med pensjon, ny kommunikasjonsdirektør etter Anne Christel Johnsgaard som slutter og flytter hjem til Elverum i løpet av sommeren er ansatt. 

Stillingen som forskningsdirektør er også lyst ut og har søknadsfrist 22.mai. 

Les også: Flere nye direktører til HiOA

 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS