Prorektor for utdanning, Nina Waaler, sammen med årets student på OsloMet, Sunniva Myhrene Bråten. Foto: Johanne Severinsen
Prorektor for utdanning, Nina Waaler, sammen med årets student på OsloMet, Sunniva Myhrene Bråten. Foto: Johanne Severinsen

Årets student på OsloMet

Årets student. Tirsdag 25. september delte prorektor for utdanning, Nina Waaler, ut heder og ære til årets student ved OsloMet, som ble lærerstudent Sunniva Myhrene Bråten.

Publisert Oppdatert

Denne artikkelen er mer enn et år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fakta

Tre finalister til årets student på OsloMet i 2018

Sunniva Myhrene Bråten (Grunnskolelærerutdanningen)

Er nominert for sitt store engasjement for studenter og læringsmiljø ved OsloMet. Hun har vært aktiv i en rekke studentforeninger, som Barn oss imellom, Kunnskapsløfterne og Pedagogstudentene, og har hatt verv som tillitsvalgt og senere som leder i Studentparlamentet, leder av studentenes fakultetsråd og studentrepresentant i universitetsstyret.

Emma Van de Wettering (Master i International Social Welfare and Health Policy)

Er internasjonal masterstudent fra Nederland, er nominert spesielt for sitt engasjement for å gjøre OsloMet mer inkluderende for internasjonale studenter. Hun har tatt opp saker som påvirker de internasjonale studentene på en konstruktiv måte og foreslått flere mulige og gode løsninger. Hun har vært helt sentral i det internasjonale fadderstyret ved OsloMet.

Alexander Dahlin (Bachelorstudiet i Økonomi og administrasjon)

Er nominert for å ha bidratt sterkt til studie- og læringsmiljøet og til nyskaping ved OsloMet, ikke minst ved å starte opp og lede Mentorinitiativet. Mentorinitiativet er en studentforening ved Handelshøyskolen OsloMet som knytter studenter sammen med mål om bedre kunnskap, motivasjon og læring både hos den som får og den som er mentor.

Juryen har bestått av prorektor Nina Waaler (juryleder), Steinar Olberg (stedfortreder for prorektor Morten Irgens), styrerepresentantene Ingvild Straume og Ingrid Ruud Knudsen, Jeanett Andersen, læringsmiljøansvarlig i Studentparlamentet og Ingvild Garmo Nilsson og Henrik Hung Haram fra Velferdstingets Kulturstyre.

Både studenter og ansatte har nominert studentene de mener har gjort en ekstra god innsats for studie- og læringsmiljøet ved OsloMet.

I en pressemelding skriver OsloMet at formålet med prisen for Årets student er å gi en påskjønnelse som stimulerer til videre innsats for kvalitet i studier og læringsmiljø, og som gir inspirasjon til prismottakeren og dens miljø ved universitetet.

Prisen deles ut til en student som har utmerket seg med sin innsats for studie- og læringsmiljøet, og som er et forbilde for andre studenter.

Se også: Les mer om statutter og tildelingskriterier her

16 nominerte

Etter at fristen gikk ut var det kommet inn 16 nominerte. Blant disse har juryen valgt tre finalister.

Studenter som dette er svært viktige bidragsytere til å gjøre OsloMet til et bedre sted å være for mange.

Nina Waaler

De tre finalistene var: Emma Van de Wettering (Master i International Social Welfare and Health Policy), Sunniva Myhrene Bråten (Grunnskolelærerutdanningen) og Alexander Dahlin (Bachelorstudiet i Økonomi og administrasjon).

Juryen har bestått av prorektor Nina Waaler (juryleder), Steinar Olberg (stedfortreder for prorektor Morten Irgens), styrerepresentantene Ingvild Straume og Ingrid Ruud Knudsen, Jeanett Andersen, læringsmiljøansvarlig i Studentparlamentet og Ingvild Garmo Nilsson og Henrik Hung Haram fra Velferdstingets Kulturstyre.

Bråten ble årets student 2018

Under utdelingen sa prorektor for utdanning, Nina Waaler, at hun er veldig glad og stolt over at de for fjerde gang kan dele ut pris til Årets student ved OsloMet.

Foto: Marte Raknerud Hoel
Foto: Marte Raknerud Hoel

— I år for første gang som universitet. Dette gjør vi for å vise hvor stor pris vi setter på arbeidet studentene gjør for studie- og læringsmiljøet. Vi håper prisen vil stimulere til videre innsats for kvalitet i studier og læringsmiljø, og gi inspirasjon til prismottakeren og dens miljø ved OsloMet, sa Waaler og la til:

— Studenter som dette er svært viktige bidragsytere til å gjøre OsloMet til et bedre sted å være for mange. Årets student på OsloMet er uten tvil en verdig vinner av denne prisen.

Waaler sa i tillegg at juryen fremhever at prisvinneren oppfyller tildelingskriteriene på en meget god måte.

Hun trakk blant annet fram at dette er en person som viser et bredt og variert engasjement innenfor områdene OsloMet er opptatt av å forbedre og at årets student er nominert for sitt store engasjement for studenter og læringsmiljø ved OsloMet, før hun avslørte navnet på årets student: Sunniva Myhrene Bråten.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS