VIS

Ny direktør på plass

Anne-Christine Fiksdal er ansatt som administrerende direktør i VIS - Vestlandets Innovasjonsselskap fra 1. juni 2021.

Fast ansatt som direktør fra 1. juni: Anne-Christine (Stine) Fiksdal.
Publisert

Anne-Christine (Stine) Fiksdal har siden 1. mai 2020 vært konstituert i stillingen som administrerende direktør i VIS – Vestlandets Innovasjonsselskap AS, og fra 1. juni 2021 har hun formelt også jobben.

Fiksdal har tidligere ledererfaring fra finans, teknologi og innovasjon.

— Jeg er glad for at Stine Fiksdal har takket ja til fast ansettelse som administrerende direktør i VIS. Hun har fylt stillingen som konstituert på en utmerket måte. En grundig ansettelsesprosess med mange dyktige søkere har vist at hun også er den rette til å fylle stillingen på fast basis. Jeg ser frem til fortsatt tett og godt samarbeid, sier styreleder Bjørn Østbø, i en pressemelding.

— Krevende omstillingsår

Fiksdal har utdannelse innenfor ledelse og organisasjonspsykologi (NHH), bedriftsøkonomi (NHH), psykologi (Universitetet i Heidelberg) og sosionomutdannelse (Høgskulen på Vestlandet).

Hun har også deltatt på Solstrandprogrammet som er i regi av AFF. Fiksdal har tidligere ledererfaring fra Tryg, toppledererfaring fra Sbanken og gründererfaring fra oppstartselskapet LifePlanner.

— I løpet av året har VIS vært gjennom en krevende omstillingsprosess. Denne har vi kommet styrket ut av. Vi har sterke eiere i ryggen som har ambisiøse mål for innovasjon. Vi har forskere og gründere med nyskapende idéer. Og vi har dyktige kollegaer som brenner for det vi gjør. Det betyr at vi har alle forutsetninger for å lykkes. Jeg gleder meg til å fortsette reisen sammen med gode VIS kollegaer og resten av økosystemet for innovasjon på Vestlandet, sier Stine Fiksdal selv, i følge samme pressemelding.

Powered by Labrador CMS