nord universitet

Nord har fått ny HR-direktør

Anne-Line Bosch Strand blir ny direktør for økonomi og HR ved Nord universitet. Hun kommer fra jobben som HR-sjef i Bodø kommune.

Publisert

Styret ved Nord universitet ansatte onsdag Anne-Line Bosch Strand som direktør for økonomi og HR ved Nord universitet.

Det skriver universitetet i en pressemelding.

Anne-Line Bosch Strand har solid erfaring fra økonomi, HR-arbeid og ledelse, både fra sin nåværende jobb som HR-sjef i Bodø kommune og sin tidligere jobb som klinikksjef og assisterende klinikksjef ved Nordlandssykehuset, fremkommer det i pressemeldingen.

— Ved Nord universitet kan jeg bidra inn med sammensatt og bred kompetanse, og jeg gleder meg stort til å starte i jobben, uttaler Bosch Strand.

Vi er svært fornøyde og stolte av å få Anne-Line med på det laget som har ansvar for å ta universitet videre.

Hanne Solheim Hansen, rektor ved Nord universitet

Fra årene som klinikksjef ved diagnostisk klinikk ved Nordlandssykehuset har hun med seg mye erfaring innen budsjett- og økonomiutfordringer, kvalitetsforbedring, prosessoptimalisering og lederutvikling. Hun har også jobbet mye med omstilling og innovasjon.

— Vi er svært fornøyde og stolte av å få Anne-Line med på det laget som har ansvar for å ta universitet videre. Vi trenger hennes kompetanse, slik at vi kan bruke både HR og økonomi strategi for at universitet skal nå sine mål, sier Nord-rektor Hanne Solheim Hansen.

Det var totalt 14 søkere på stillingen som direktør for økonomi og HR ved Nord universitet.

Powered by Labrador CMS