Gratulerer med dagen, Khrono

Khrono har vist seg å bli et viktig bidrag som formidlingskanal av HiOA-relatert nyhets- og debattstoff, skriver rektor Kari Toverud Jensen i sin bursdagshilsen til Khrono som fyller ett år i dag.

Publisert   Sist oppdatert

Det var med forventning, og en smule bekymring, jeg ønsket deg velkommen som den uavhengige nettavisen ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) for et år siden: 

 «… en forventning med blandede følelser …., fordi det også kan bli ubehagelig å få et kritisk søkelys rettet mot virksomheten. Ambisjonen er viktigere, nemlig å legge til rette for og å fremme kritisk refleksjon, akademisk frihet og ytringsfrihet. Khrono skal være en nettavis som gjenspeiler våre ambisjoner om å være en viktig aktør og premissleverandør innenfor våre virksomhetsområder. Så bruk den, og vis at den trengs!»

Som ung og ambisiøs institusjon hadde HiOA behov for en egen formidlingskanal av HiOA-relatert nyhets- og debattstoff. Khrono har vist seg å bli et viktig bidrag!  Den har gjennom sitt første år bidratt til oppmerksomhet rundt viktige saker og skapt konstruktiv debatt rundt enkelte temaer. Innholdet har også begynt å interessere utover egen institusjon. Enkelte saker plukkes også opp av andre nasjonale medier.  Khrono leses av mange, og flere har nok fått øyne opp for betydningen av de muligheter og rekkevidde som avisen gir.

Khrono har tross sin unge alder rukket å få to priser i kategori «Honorable mention» i konkurransen «Best of Scandinavian News Design».  

Gjennom sin tilstedeværelse har Khrono bidratt til at vi har et mer bevisst og aktivt forhold til media, og ikke minst at vi har blitt mer synlig i mediesamfunnet. Jeg ser fram til videre utvikling av avisen og det viktige, kvalitetsmessige og grundige journalistiske arbeidet som alltid må være målet for avisen.

Som ettåringer flest har du satt spor. 

Kari Toverud Jensen
Rektor og styreleder, HiOA

Som ettåringer flest har du satt spor og vi er ikke likegyldig til hva du skriver eller mener.

Lykke til med dagen!

 

 

 

 

 

 

 

  

Gratulerer med dagen!

Det var med forventning og en smule bekymring jeg ønsket deg velkommen som HiOAs uavhengige nettavis for et år siden «… en forventing med blandede følelser …., fordi det også kan bli ubehagelig å få et kritisk søkelys rettet mot virksomheten. Ambisjonen er viktigere, nemlig å legge tilrette for og å fremme kritisk refleksjon, akademisk frihet og ytringsfrihet. Khrono skal være en nettavis som gjenspeiler våre ambisjoner om å være en viktig aktør og premissleverandør innenfor våre virksomhetsområder. Så bruk den, og vis at den trengs!»

 

Som ung og ambisiøs institusjon hadde HiOA behov for en egen formidlingskanal av HiOA-relaterte nyhets- og debattstoff. Khrono har vist seg å bli et viktig bidrag!  Den har gjennom sitt første år bidratt til oppmerksomhet rundt viktige saker og skapt konstruktiv debatt rundt enkelte temaer. Innholdet har også begynt å interessere utover egen institusjon. Enkelte saker plukkes også opp av andre nasjonale medier.  Khrono leses av mange, og flere har nok fått øyne opp for betydningen av de muligheter og rekkevidde som avisen gir.

 

Khrono har tross sin unge alder rukket å få to priser i kategori «Honorable mention» i konkurransen «Best of Scandinavian News Design».  

 

Gjennom sin tilstedeværelse har Khrono bidratt til at vi har et mer bevisst og aktivt forhold til media og ikke minst at vi har blitt mer synlig i mediesamfunnet. Jeg ser frem til videre utvikling av avisen og det viktig, kvalitetsmessige og grundig journalistisk arbeidet som alltid må være målet for avisen. Som ettåringer flest har du satt spor og vi er ikke likegyldig til hva du skriver eller mener. Lykke til med dagen!