Ansettelse

Her er den nye direktøren ved Norges idrettshøgskole

Unn-Hilde Grasmo-Wendler kommer fra stillingens som fakultetsdirektør ved Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo.

— Unn-Hilde er en svært god kandidat, sier rektor Lars Tore Ronglan.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

På et styremøte før helgen vedtok styre ved Norges idrettshøgskole (NIH) at Unn-Hilde Grasmo-Wendler ansettes som ny administrerende direktør, med virkning fra 1. august.

Fakultetsdirektør siden 2016

Det var totalt 18 søkere til stillingen, informerer NIH i en pressemelding.

Grasmo-Wendler kommer til NIH fra stillingen som fakultetsdirektør ved Det medisinske fakultet ved Universitetet i Oslo (UiO), og har ellers erfaring fra forskningsarbeid blant annet Tyskland og USA.

Fakultetsdirektørstillingen ved UiO har hun hatt siden 2016.

— En svært god kandidat

Ved Norges idrettshøgskole får Grasmo-Wendler det overordnede administrative ansvaret for å understøtte og styrke kjernevirksomheten ved fire faginstitutt og to forskningssentre, informeres det om i pressmeldingen.

Rektor Lars Tore Ronglan er svært fornøyd med at ansettelsen er i boks.

— Unn-Hilde er en svært god kandidat. Hun har en god fagbakgrunn og erfaring fra et stort og komplekst fakultet som er større enn NIH, men samtidig har mange fellestrekk. Hun er godt kjent med den type arbeids- og utviklingsoppgaver som institusjonen vår står foran, uttaler Ronglan i pressemeldingen fra NIH.

Powered by Labrador CMS