nla høgskolen

Har vedtatt plasseringen for den nye NLA-campusen

— Vi gleder oss til å flytte inn i nye lokaler.

Slik kan den nye campusen til NLA Høgskolen bli seende ut når den er ferdig. Foto: NLA Høgskolen
Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Av tre aktuelle steder i Oslo var det løsningen på Vinderen ved Diakonhjemmet som fremstod som det beste valget for NLA Høgskolen da de nå skal bygge nye lokaler i hovedstaden.

NLA-rektor Egil Morland er fornøyd med det nye vedtaket om p plassere den nye campusen ved Diakonhjemmet på Vinderen. Foto: NLA Høgskolen

Det skriver NLA Høgskolen i en pressemelding. Avgjørelsen ble vedtatt i et ekstraordinært styremøte tirsdag denne uken.

— Vi gleder oss til å få nye gode lokaler, i bærekraftige, energiøkonomiske og miljøriktige løsninger, uttaler rektor Egil Morland i pressemeldingen.

Beliggenheten på Vinderen er landlig, men sentrumsnær, og det vil være gode omgivelser for studenter og ansatte med torg og park rett utenfor døren, i tillegg til T-bane og gode kollektivløsninger.

De ansatte i Oslo er ifølge avdelingsleder for lærerutdanning, Jørgen Sjaastad, svært fornøyde med vedtaket om campusplasseringen.

— Nyheten ble mottatt med stor glede i fagmiljøet, sier Sjaastad.

NLA Høgskolen har over flere år vokst seg ut av Staffeldtsgatekvartalet. Bygget ved Diakonhjemmet skal stå ferdig i 2024, og høgskolen vil i mellomtiden leie egnede undervisningslokaler i nærheten av dagens campus for å kunne tilby studentene gode og egnede undervisningsfasiliteter.

Powered by Labrador CMS