Isaksen taler på Kontaktkonferansen 2016. Foto: Skjalg Bøhmer Vold
Isaksen taler på Kontaktkonferansen 2016. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Samler toppene til debatt om kvalitet

Tirsdag samler kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen alle toppene i universitets- og høgskole-Norge til konferanse. Den sendes direkte og du kan se den via Khrono.

Publisert Oppdatert

Kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen presenterer visjonene sine for høyre utdanning og forskning på kontaktkonferansen tirsdag. Det sentrale temaet er kvalitet, og særlige arbeidet med stortingsmeldingen om kvalitet i høyre utdanning, skriver Kunnskapsdepartementet i en pressemelding.

Møtested

Kontaktkonferansen er en årlig møtested mellom Kunnskapsdepartementet og universitets- og høyskolesektoren. Sentrale aktører vil delta med innlegg og i diskusjoner. 

Se også: Her er programmet

Konferansen sendes direkte og den kan du se på departementets nettsider, eller her:

Kvalitet i alle varianter

Det er vert og rektor på universitet i Oslo, Ole Petter Ottersen som åpner konferansen, før kunnskapsministeren skal snakke under tittelen: «Fra struktur til kvalitet».

Etter dette skal følgende tema drøftes i løpet av dagen:

  • Kvalitetskultur i undervisningen, 
  • Tilsyn for kvalitet i utdanning og
  • Forskning for kvalitet i profesjonsutdanningene 

På ettermiddagen skal rektorene på de nyfusjonerte universitetene NTNU og UiT Norges arktiske universitet, Gunnar Bovim og Anne Husebekk, snakke om «Hvordan fusjoner kan styrke kvalitet i studieprogrammer». 

Konferansen avsluttes med middag for alle, før mange av dem igjen møtes dagen etter til styreseminar med departementet. Seminaret holdes på Universitetet i Oslo. 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS