Rektor Curt Rice vil sannsynligvis be styret om å ansette en ny lærerdekan tirsdag. Bilde fra et tidligere styremøte på OsloMet. Foto: Ketil Blom Haugstulern
Rektor Curt Rice vil sannsynligvis be styret om å ansette en ny lærerdekan tirsdag. Bilde fra et tidligere styremøte på OsloMet. Foto: Ketil Blom Haugstulern

OsloMet-styret ansetter lærerdekan og diskuterer foretak i dag

Styremøte. Ny dekan skal ansettes, ny campus diskuteres og det samme skal uh-loven og foretaksmodell, når styret på OsloMet møtes tirsdag. Følg møtet direkte her.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En av de første sakene på dagsorden for unviersitetesstyret på OsloMet tirsdag, er ansettelse av ny dekan på Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier (LUI). Nåværende dekan, Knut Patrick Hanevik, har valgt å gå av til sommeren. Det var 11 offisielle søkere til stillingen og to unntatt offentlighet.

Styremøtet starter klokken 09.00, møtet er lukket fram til ca 10.30. Styret skal ansette ny dekan på Fakultet for lærerutdanning og internasjonale studier:

Styret skal atter en gang diskutere ny campus på Lillestrøm og en eventuell flytting fra Campus Kjeller. Saken er en gjenganger i styret, men heller ikke denne gangen skal noe vedtas, kun diskuteres, og fortsatt skjer diskusjonene i lukket møte begrunnet med konkurransehensyn blant de ulike tilbyderne av bygging.

Denne gangen har de også en ny rapport fra Statsbygg å forholde seg til, etter at de har utredet det såkalte null-alternativet - nemlig å fortsatt bli værende på Kjeller.

Innen 1.mai er også samtlige universiteter og høgskoler bedt om å komme med innspill til Kunnskapsdepartementet på forbedringer og forenklinger av rammene for høyere utdanning, deriblant ny tilknytningsmodell. Departementet ønsker å gjøre en mulighetsstudie av foretaksmodell i uh-sektoren, blant annet - etter modell fra helseforetakene. Her finner du sakspapirene.

OsloMet-styret skal også vedta sammenslåing av flere institutter til Handelshøyskolen. I tillegg vil også rektor Curt Rice orientere styret om prosessen med å skaffe flere eiere til Khrono.

Styret begynner kl.09 og er satt opp med tidsplan fram til kl. 14.00.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS