Per Martin Norheim-Martinsen blir ny viserektor for FoU på OsloMet. Foto: OsloMet

Norheim-Martinsen ny viserektor på OsloMet

Folk. Per Martin Norheim-Martinsen blir ny viserektor på OsloMet fra august 2019.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Per Martin Norheim-Martinsen blir ny viserektor for FoU på OsloMet – storbyuniversitetet fra august 2019.

Jeg ser frem til å ta fatt på det som utvilsomt vil bli en utfordrende jobb.

Per Martin Norheim-Martinsen

Han kommer ifølge en pressemelding fra stillingen som førsteamanuensis ved Forsvarets Høgskole, hvor han har vært ansatt siden 2014.

— Jeg ser frem til å ta fatt på det som utvilsomt vil bli en utfordrende jobb innenfor en av de mest spennende og nytenkende utdannings- og forskningsinstitusjonene i Norge, sier Norheim-Martinsen i pressemeldingen.

Norheim-Martinsen har en doktorgrad i internasjonale studier fra University of Cambridge, og har lang erfaring som forsker blant annet ved Fafo, Forsvarets forskningsinstitutt og Krigsskolen.

Rektor Curt Rice vektlegger i pressemeldingen at Norheim-Martinsen vil spille en vesentlig rolle i videreutviklingen av virksomheten.

— Han får et særskilt ansvar blant annet for utvikling av forskningsgruppene våre, ekstern finansiering og publisering, og vil lede forskningsutvalget ved institusjonen. Jeg er trygg på at han blir en god partner for våre fakulteter og sentre, og gleder meg også til hans bidrag inn i min ledergruppe, sier Rice.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS