Høgskolen i Innlandet

Får toppjobb i Innlandet

Tore Høyland tar over stafettpinnen etter Frode Skår.

Høgskolen i Innlandet, Lillehammer.
Høgskolen i Innlandet, Lillehammer.
Publisert Oppdatert

Tore Høyland er ansatt som ny kommunikasjonsdirektør ved Høgskolen i Innlandet. Det skriver Hamar Arbeiderblad.

I alt 16 søkere søkte seg til jobben som kommunikasjonsdirektør ved Høgskolen i Innlandet. Valget falt altså på 45 år gamle Høyland, som kommer fra jobben som kommunikasjonsrådgiver i Miljødirektoratet.

Vil synliggjøre høgskolen

Høyland, som i dag er bosatt i Trondheim, tar over som kommunikasjonsdirektør etter Frode Skår. Skår skiftet i juni beite til Norsk Vann, etter å ha vært ansatt ved Høgskolen i Innlandet i 14 år.

Høyland ønsker blant annet å bidra til å gjøre høgskolens arbeid mer synlig utad.

– Med over 20 års erfaring fra journalistikk og kommunikasjon mener jeg at jeg kan bidra til å gjøre høgskolen synlig. Jeg tror synlighet er viktig for å nå høgskolens ambisjon om å være en regional aktør som samarbeider tett med både private og offentlige aktører, skriver Høyland i en tekstmelding til Hamar Arbeiderblad.

Skal flytte

Høyland og familien er i dag bosatt i Trondheim, men planen er å endre bosted og flytte nærmere høgskolens nedslagsfelt.

– Jeg søkte fordi jobben er spennende. I tillegg har familien min hatt et ønske over litt tid om å flytte nærmere familie i mjøstraktene. Da var denne jobben midt i blinken, skriver Høyland.

Khrono har prøvd å komme i kontakt med Høyland tirsdag morgen, men har ikke lykkes med det.

Powered by Labrador CMS