Evenstad er en av campusene ved Høgskolen i Innlandet. Her var Harry P. Andreassen dekan i en årrekke. Foto: HINN
Evenstad er en av campusene ved Høgskolen i Innlandet. Her var Harry P. Andreassen dekan i en årrekke. Foto: HINN

Harry P. Andreassen er død

Dødsfall. Professor og tidligere dekan ved Høgskolen i Innlandet, Harry P. Andreassen er død.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Harry P. Andreassen var dekan i mange år ved tidligere Høgskolen i Hedmarks avdeling for skog- og utmarksfag på Evenstad, og var sentral i utviklingen av anvendt økologi som fag- og forskningsområde.

Harry P. Andreassen. Foto: HINN
Harry P. Andreassen. Foto: HINN

Han begynte som dekan i 2003. Fra 1. januar 2018 var ny faglig organisering på plass ved Høgskolen i Innlandet, et år etter fusjonen mellom Høgskolen i Hedmark og Høgskolen i Innlandet. Harry P. Andreassen var da en av dekanene som ansatt i den nye organisasjonen, ved fakultetet som ble hetende Fakultet for miljø-, landbruks- og biovitenskap, men han trakk seg fra dekanjobben på grunn av sykdom senere i 2018.

Han fortsatte sitt virke som professor, blant annet med veiledning av doktorgradsstudenter og som prodekan forskning ved fakultet til det siste, skriver inn.no.

Andreassen ble 57 år. Det var minnestund for ham på instituttet der han jobbet på Evenstad 21. mai og bisettelsen er på Evenstad 29. mai, opplyses det på høgskolens nettsider.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS