Ny toppledelse i SAIH er i gang

Inga Marie Nymo Riseth er SAIHs nye leder for perioden 2016-2017.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mandag 4. juli var første arbeidsdag for Riseth og resten av arbeidsutvalget. Hun har det siste året vært politisk nestleder i organisasjonen og hun har mange år bak seg i Studentenes og akademikernes internasjonale hjelpefond (SAIH).

— SAIH går inn i en spennende periode med høyt aktivitetsnivå. Gjennom kampanjer som Verdens Beste Nyheter og Radi-Aid fortsetter vi å markere oss som kritiske til måten det kommuniseres om bistand og utvikling. Gjennom Operasjon Dagsverk-prosjektet «Utdanning – det kraftigste våpenet» i Colombia og ny politisk kampanje om en global studentbevegelse skal vi styrke bildet av SAIH som en solidaritetsbevegelse for studenter verden over, sier Riseth i en pressemelding.

Hun ønsker også tettere samarbeid med norske akademikere.

— Studenter og akademikere må stå samlet i kampen for god høyere utdanning til alle og akademisk frihet, og SAIH trenger norske akademikere med på laget, fortsetter Riseth.

Med seg i arbeidsutvalget har hun Beathe Øgård som politisk nestleder og Thea Willoch Njaastad som organisatorisk nestleder. Begge gleder seg til å ta fatt på arbeidet, og ser fram til å jobbe med både å inkludere studentdemokratiene i større grad, og jobbe med Radi-Aid-kampanjen som retter krass kritikk mot bistandsbransjen og unyansert bistandskommunikasjon.

(Foto: SAIH)

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS