Sier hun har god bruk for kunnskapen fra høgskolen

Monica Aleksandersen tok videreutdanning i bedriftspedagogikk ved HiOA. Hun er veldig fornøyd med gjenbruksverdien av kunnskapen hun fikk.

— Nytte i jobben min? Ja, hver eneste dag bruker jeg de metodene jeg lærte på studiet, sier Monica Aleksandersen til hioa.no.

Aleksandersen er tidligere HiOA-student og slik beskriver hun arbeidshverdagen sin etter at hun i 2012 fullførte den siste av tre moduler på videreutdanninga i bedriftspedagogikk på studiested Kjeller.

Monica har jobbet i Utdanningsetaten i Oslo kommune siden 2000, nå som veileder i avdeling for fagopplæring. Hun har et spesielt ansvar for å administrere lærlingordninga innenfor design- og håndverksfag og fører tilsyn med lærebedrifter, er kursholder og veileder for alle ledd i bedriftene, fra instruktører til toppledere, og reiser rundt på skolebesøk og bedriftsbesøk.

Les hele intervjuet med Monica Aleksandersen.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS