Flere hundre på HiOA-lekene på Bislett

Flere hundre ansatte med rektoratet i spissen deltok torsdag 10. september på de andre HiOA-lekene på selveste Bislett stadion. Sjekk nye bilder.

Publisert Oppdatert

En halv dag, og litt på ettermiddag og kveld var satt av til å pleie arbeidsmiljøet på Høgskolen i Oslo og Akershus. Og  HiOA-lekene på Bislett Stadion gikk som en lek.

Etter oppmøte i campus Pilestredet på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) og marsjering med minikorps og rektorat i spissen fram til Bislett stadion var det rektor selv som åpnet «lekene».

Stolt over innsamling

— Vi skal bevege oss, ha det bra sammen og dele ut premier, spesielt til lag 10, startet Curt Rice smilende med startnummer 10 på t-skjorta. Men han ble straks litt alvorligere:

— Jeg er veldig stolt av å jobbe på en høgskole der ansatte har tatt initiativ til å samle inn penger til flyktninger. Vi er nå godt over 60.000, målet er 200.000. Hvis alle ansatte gir 100 kroner hver er vi nesten i mål, poengterte Rice.

Vi er i gang med prosjektet <<å bli bedre>>. Vi har allerede blitt mye bedre, og vi vil at systemet rundt oss skal oppdage dette og se at vi har blitt så store og flinke at vi ikke er en høgskole lenger, men et universitet.

Curt Rice

Les også: Mobiliserer akademikere til innsats for flyktninger

Rice: Vi er blitt mye bedre

Rice kom også innom ledelsens offensiv for å mobilisere for en søknad om universitetsstatus allerede til våren.

— Vi er i gang med prosjektet «å bli bedre». Vi har allerede blitt mye bedre, og vi vil at systemet rundt oss skal oppdage dette og se at vi har blitt så store og flinke at vi ikke er en høgskole lenger, men et universitet, sa Rice, før han høytidlige åpnet dagene med ordene «Let the games begin».

Mangfoldig dag

16 lag stilte på startstreken på årets HiOA-leker. De fikk prøve seg i mangfoldige grener, på menyen sto:

  • 60-meter
  • Lengde
  • Fotball
  • Idemyldring og papirfly
  • Trappeløp
  • Vanngrav og blåse baller
  • Tautrekking
  • Boccia

Etter at lekene var avviklet var det underholdning ved Stilett, vokalgruppa ser på arbeidslivet med et skrått blikk. Vinnerne av dagens leker ble kåret, «Det betales» underholdt før det ble offentliggjort hvem som vant årets arbeidsmiljøpris. I år ble den delt på fire. 

Les også: Fire ansatte fikk arbeidsmiljøpris

(Klare til avmarsj fra Pilestredet til Bislett stadion)

Etter kl.18.00 var det fest og dørene lukket for pressen. 

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS