Studenter shower med moter

Bli med bak catwalken når 22 modeller, 10 påkledere, 7 makeupartister og 12 studenter er i sving på åpen dag på Høgskolen i Oslo og Akershus.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Siden november har de 12 studentene i tredjeklasse på Mote og produksjon på Institutt for estetiske fag på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA) jobbet med moteshowet som ble arrangert under åpen dag 8. mars. Moteshowet har i flere år vært en del av produksjonstreningen for avgangsklassen på utdanningen.

— Klærne er hovedsakelig laget av studenter i andreklasse, men også studenter fra første- og tredjeklasse er representert, sier Marita Solhjell Ølander, som har hatt hovedansvaret for showet.

Modellene er en blanding av studenter fra bachelorstudiet i kunst og design  og venner, og mens noen har  litt modelltrening fra tidligere er andre helt ferske.

— I tillegg har vi fått med 7 makeupartister som akkurat har gått ut av makupskolene Face Stockholm og Art Complextion, sier Ølander.

(Øverst ser du bildene bak og på catwalken, under ser du antrekk.)

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS