Ny studentledelse valgt på NTNU

Valg til nytt arbeidsutvalg for studentene på NTNU gjennomført torsdag.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Torsdag kveld var Studenttinget NTNU 2017 samlet for første gang for å velge sin nye ledelse. Det var tre kandidater på ledervervet og tidligere medlem av studentledergruppen, Marte Øien, gikk av med seieren.

— Jeg takker ydmykt for tilliten og gleder meg til å ta fatt på ledervervet. Vi går et veldig spennende år i møte, sier Marte Øien i en pressemelding.

Hennes utfordrere på ledervervet var Lars Føleide og Magnus Johannesen. Sistnevnte ble valgt til fagpolitisk ansvarlig og nestleder. Johannes Bjartnes ble internasjonalt ansvarlig og Lars Bjørnar Vist ble læringsmiljøpolitisk ansvarlig.

— Det siste året har fokus vært på struktur. Nå skal vi fylle nye NTNU med innhold. Jeg lover å minne Gunnar Bovim på hva studenttinget forventer. NTNU må levere på fusjonsplattformen. Større tverrfaglighet, bedre og mer variert undervisning og forskningsbasert utdanning er nøkkelord for å lykkes med nye NTNU, sier den påtroppende lederen.

Avtroppende leder, Jone Trovåg, har ledet NTNU-studentene gjennom fusjonen de siste to årene, og er fornøyd med oppslutningen til årets valg:

— Det var mange gode kandidater som stilte til valg. Jeg er veldig fornøyd med at hele 9 personer stilte til de fire vervene som var på valg i dag, sier han.

I tillegg til de fire studentene som ble valgt på torsdagens møte skal arbeidsutvalget til Studenttinget på  NTNU bestå av stedlig leder Ålesund, Gjermund Kvernmo Langset, og stedlig leder Gjøvik, Ole-Jacob Oosterhof, samt tre styremedlemmer: Ingvild Sørlie, Kim Allgot og Dennis Bogen.

Bildet: Fra Venstre: Johannes Bjartnes, Marte Øien, Lars Bjørnar Vist, Magnus Johannesen, Ole-Jacob Oosterhof, Gjermund Kvernmo Langset. Foto: Studenttinget NTNU

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS