Ny studentledelse valgt på NTNU

Valg til nytt arbeidsutvalg for studentene på NTNU gjennomført torsdag.

Torsdag kveld var Studenttinget NTNU 2017 samlet for første gang for å velge sin nye ledelse. Det var tre kandidater på ledervervet og tidligere medlem av studentledergruppen, Marte Øien, gikk av med seieren.

— Jeg takker ydmykt for tilliten og gleder meg til å ta fatt på ledervervet. Vi går et veldig spennende år i møte, sier Marte Øien i en pressemelding.

Hennes utfordrere på ledervervet var Lars Føleide og Magnus Johannesen. Sistnevnte ble valgt til fagpolitisk ansvarlig og nestleder. Johannes Bjartnes ble internasjonalt ansvarlig og Lars Bjørnar Vist ble læringsmiljøpolitisk ansvarlig.

— Det siste året har fokus vært på struktur. Nå skal vi fylle nye NTNU med innhold. Jeg lover å minne Gunnar Bovim på hva studenttinget forventer. NTNU må levere på fusjonsplattformen. Større tverrfaglighet, bedre og mer variert undervisning og forskningsbasert utdanning er nøkkelord for å lykkes med nye NTNU, sier den påtroppende lederen.

Avtroppende leder, Jone Trovåg, har ledet NTNU-studentene gjennom fusjonen de siste to årene, og er fornøyd med oppslutningen til årets valg:

— Det var mange gode kandidater som stilte til valg. Jeg er veldig fornøyd med at hele 9 personer stilte til de fire vervene som var på valg i dag, sier han.

I tillegg til de fire studentene som ble valgt på torsdagens møte skal arbeidsutvalget til Studenttinget på  NTNU bestå av stedlig leder Ålesund, Gjermund Kvernmo Langset, og stedlig leder Gjøvik, Ole-Jacob Oosterhof, samt tre styremedlemmer: Ingvild Sørlie, Kim Allgot og Dennis Bogen.

Bildet: Fra Venstre: Johannes Bjartnes, Marte Øien, Lars Bjørnar Vist, Magnus Johannesen, Ole-Jacob Oosterhof, Gjermund Kvernmo Langset. Foto: Studenttinget NTNU

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS