Første gjenvalgte på NMBU?

Nestleder tar over ledervervet på NMBU for å ferdigstille organiseringen.

Sittende nestleder ved Norges miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), Mariya Khanamiryan (til høyre på bildet), vant gjenvalg på leder.

Nåværende leder og påtroppende nestleder i Norsk studentorganisasjon, Pål Adrian Ryen, sier i en pressemelding fra Studenttinget at han synes det er tøft at Khanamiryan har blitt leder og tror det blir positivt med kontinuitet.

— Det er ekstra morsomt at det er første gang så lenge vi kan huske at noen ved NMBU har tatt gjenvalg og sittet to år på rad på fulltid ved NMBU, sier han.

Årets Studentvalg ble gjennomført fra 27. april til 1. mai og resulterte i at sittende nestleder Mariya Khanamiryan ble valgt som leder og Ina Catharina Storrønning valgt som nestleder i Studenttingets Arbeidsutvalg ved NMBU det neste året.

Ifølge pressemeldingen har kontinuitet og fullføring av pågående prosjekter og prosesser vært en viktig motivasjon:

— Det siste året har vært veldig givende og har lært meg mye. Jeg har vært en del av prosessen med omorganiseringen av universitetet og ønsker å se dette fullført, sier den nyvalgte studentlederen.

— Når NMBU nå er under omorganiseringer må vel gjøres noen endringer i Studentdemokratiet?

— Når det nå ligger an til at NMBU skal gå fra 13 faglige enheter til 6-7 så sier det seg selv at Studentdemokratiet må tilpasses, men vi har et ønske å gjøre større forandringer i vår egen struktur utover å speile NMBUs nye modell, avslutter Khanamiryan.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS