Studenter stiller ut lys på DogA

Studenter i produktdesign har eksamensutstilling på DogA.

Studentene har jobbet med prosjektet «Lys, rom og identitet» som avsluttes med eksamensutstillingen «Light». Den åpner på Design- og arkitektursenteret DogA i Oslo 28. mai og varer til 1. juni, og viser lysobjekter som studentene selv har laget i instituttets verksteder.

Hvordan forholder vi mennesker oss til lys? Dette er temaet de 46 andreårsstudentene ved bachelorstudiet i produktdesign har utforsket de siste månedene. Alt fra urgamle og grunnleggende tradisjoner til de nyeste teknologiske nyvinningene har stått på agendaen. Målet har vært å skape et bånd mellom kultur og design, og resultatet er gjenstander som formidler stemninger og løser praktiske behov, men som også belyser ulike temaer i samfunnet vårt. Studentene har i løpet av prosjektet blant annet vært på studietur til New York for få inspirasjon til temaet.

Utstillingen gir et godt innblikk i hvordan en produktdesigner jobber, og hvordan man kan skape kreative og funksjonelle løsninger for ulike brukere og områder.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS