Gundersen og rektor må være «grisestolte»

Direktøren i Innovasjon Norge mener det er grunn til å være «grisestolt» over avgangsutstillingen til studentene ved produktdesign ved Høgskolen i Oslo og Akershus i år. Se bildene her.

Publisert Oppdatert

Det var stinn brakke på Norsk design og arkitektursenter (DogA) i Oslo da avgangsutstillingen «Graduate 2016» åpnet torsdag. Og det var stolt topptung representasjon fra høgskolen: leder ved Institutt for produktdesign, Gunnar H. Gundersen, dekan ved Fakultet for teknologi, kunst og design, Egil Trømborg og rektor Curt Rice.

I prosjekter fra bachelor- og masterstudentene kunne man se nye og innovative løsninger innenfor service- og produktdesign. 

Åpningstalen ble holdt av Anita Khron Traaseth (bildet), direktør i Innovasjon Norge. 

I en facebookoppdatering etter åpningen var innovasjonsdirektøren raus med ros: 

«Sjeldent blitt så imponert over en avgangsutstilling som fra 2016 bachelor og masterkullet av produktdesignere på HiOA. Professor Gunnar Gundersen og rektor @curt.rice må være grisestolte. Her er det en høy prosentandel kommersialiserbare design allerede. Lover godt for utvikling av norsk ‪#‎kreativnæring‬ !»

Og instituttleder Gunnar H. Gundersen smilte både stolt og fornøyd.

Og neste år kan han love at de kommer enda sterkere tilbake. Da er det 100 årsjubileum, som skal feires med brask og bram.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS