Kortnytt

UiT forlenger digital undervisning

Publisert Oppdatert

UiT viderefører koronatiltak knyttet til digital undervisning og hjemmekontor ut januar 2021. Det melder universitetet i en pressemelding.

Rektor Anne Husebekk og direktør Jørgen Fossland skriver at de forlenger gjeldende retningslinjer siden den nasjonale situasjonen er uavklart.

«For utvalgte studentgrupper vil det bli gitt mulighet for fysisk undervisning i denne perioden. Studentene dette gjelder vil få melding om dette fra sitt studieprogram. Beskjed om oppstart av fysisk undervisning vil bli gitt med rimelig varsel i forkant», heter det i pressemeldingen.

De understreker at universitetet er åpent, men at man må overholde gjeldene smittevernregler fra UiT og kommunen campus ligger i.

«Vi ønsker oss alle mer forutsigbarhet og avgjørelser som gjelder for lengre perioder av gangen. Det er dessverre ikke mulig slik situasjonen er i dag. UiT følger nasjonale og lokale råd og retningslinjer for drift og smittevern og disse kan endres på kort varsel.», skriver universitetsledelsen.

«Universitetsledelsen vil igjen benytte anledningen til å takke studenter og ansatte for stor tålmodighet og ekstraordinær innsats i en krevende tid.»

(Torkjell Trædal/ Khrono)

Powered by Labrador CMS