Toppsjef ved fakultetet, Egil Trømborg, begynte i jobben høsten 2015, nå har han plukket seg ut en ny direktør også.
Toppsjef ved fakultetet, Egil Trømborg, begynte i jobben høsten 2015, nå har han plukket seg ut en ny direktør også.

21 har søkt fakultetsdirektør

21 søkere, de fleste med bakgrunn fra universitets- og høgskolesektoren har søkt jobben som direktør ved Fakultet for teknologi, kunst og design på HiOA. Mandag ansettes vedkommende.

Publisert Oppdatert

Denne artikkelen er mer enn et år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Toppsjefen på Fakultet for teknologi, kunst og design på Høgskolen i Oslo og Akershus, Egil Trømborg, er i innspurten med å ansette ny direktør. Kari Kjenndalen, som har vært fungerende direktør siden Birger Emblem gikk på dagen i desember 2014, skal bli pensjonist. 

Da søknadsfristen gikk ut hadde 21 søkere meldt sin interesse, 15 kvinner og seks menn. De aller fleste av dem har bakgrunn fra universitets- og høgskolesektoren.

Fra Westerdahls og BI

Avdelingsleder på Westerdals, Heidrun Hole, er en av dem som har søkt og det samme har Kjersti Anette Ektvedt, administrasjonsleder ved 
Institutt for innovasjon og økonomisk organisering på BI. Ytterligere en administrativ avdelingsleder på BI har søkt; Anders Gautvik-Minker.

Karly Eriksen, avdelingsleder på Institutt for klinsk medisin ved Universitetet i Oslo, administrativ leder ved Dansens Hus, Vibeke Feldberg er også søker. Michael Heimonen, seniorrådgiver på NordForsk, Torborg Storaas fra presonalavdelingen på NMBU. Lin Ullern, kontorsjef ved Institutt for oral biologi på UiO og Maren Kristine Moen, administrativ leder ved Institutt for medier og kommunikasjon, også på UiO, står også på lista. 
Torborg Storaas.

Fra UiT og KD

Instituttleder Zafer Özgen (52) ved Musikkkonservatoriet ved Universitetet i Tromsø har også søkt jobben på TKD. Han har tidligere søkt blant annet dekanjobben på TKD.  Inger Marie Skinderhaug, seniorrådgiver i Kunnskapsdepartementet og tidligere sekretariatsansvarlig i Norsk studentorganisasjon står også på søkerlista.

Av de 21 søkerne har dekan Egil Trømborg hatt sju inne til førstegangsintervju, og fire av disse videre til en runde to.
— Jeg er godt fornøyd med søkerne og gleder meg til å få en ny direktør på plass, sier Trømborg.
Det er tilsettingsutvalget for ledere som ansetter direktøren, etter innstilling fra dekanen. Tilsettingsutvalget har møte førstkommende mandag. Da skal etter planen tilsetting skje. 

Les også:

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS