Økonomistudenten på HiOA, Nicoline Berg Kaasin (26) vant ikke sangkonkurransen The Voice fredag kveld. Foto: Skjalg Bøhmer Vold
Økonomistudenten på HiOA, Nicoline Berg Kaasin (26) vant ikke sangkonkurransen The Voice fredag kveld. Foto: Skjalg Bøhmer Vold

Voice-seieren glapp for HiOA-Nicoline

Seieren glapp for økonomistudenten Nicoline Berg Kaasin (26) talentkonkurransen The Voice.

Publisert   Sist oppdatert

Nicoline Berg Kaasin er til daglig student på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA), og i kveld, fredag, sang hun i finalen av sangkonkurransen The Voice. 

Gir meg ikke

Berg Kaasin sang låta «Delirious» av Susanne Sundfør i første runde, dessverre kom hun ikke videre til andre runde, hvor planen var å synge «When love takes over» av David Guetta.

— Jeg håper de som liker det jeg gjør vil følge meg videre, for jeg gir meg ikke her, sier Berg Kaasin til Khrono før finalen. 

De andre finalistene var Øyvind Boye (34), Filip Bernhard Jensen (23) og Yvonne Nordvik Sivertsen (18).

Alle mot alle 

Hun har måttet legge til side eksamenslesningen til fordel for forberedelser til konkurransen, hvor hun har hatt Sondre Lerche som mentor.

— Denne gangen var det alle mot alle, og de andre er utrolig flinke så jeg krysser fingrene for at det jeg gjør faller i smak hos seerne, sier Berg Kaasin til Khrono før finalen.

Hun gikk videre fra semifinalen sist fredag. Den yngste av de alle, Yvonne Nordvik Sivertsen (18) vant finalen.