Tengel Aas Sandtrø

Tengel Aas Sandtrø er kandidat til høgskolestyret 2015-19 for de teknisk-administrativt ansatte. Her følger hans egenskrevne presentasjon.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tengel Aas Sandtrø, seniorrådgiver ved avdeling for eiendom, fellesadministrasjonen.

Jeg stiller til valg som representant for TA-tilsatte i styret for Høgskolen i Oslo og Akershus.

Høgskolen har fortsatt både utfordringer og muligheter etter fusjonen. Etter snart ti år ved høgskolen brenner jeg for tydelighet og tillit i alle ledd. Ledelsen – fra den nye rektoren og til seksjonsledere – må være tydelige på hva de forventer av oss som jobber her. Når for eksempel Kjeller (endelig!) får sin strategi, så kan alle ha tillit til at vi som jobber på den administrative sida vil gjøre en god jobb for å få det til. Men da må vi få klare signaler om hva vi skal levere, og være tydelige tilbake på hva vi kan – og ikke kan – levere med de rammene vi har. Dette arbeidet mener jeg må starte i Høgskolestyret.

Høgskolen i Oslo og Akershus har en flott strategi, og prosjekter og satsninger som skal føre oss dit. Likevel savner vi som må gjøre jobben at tiltak følges opp. Store ord og liten oppfølging undergraver tilliten . Og det er synd, for de utfordringene høgskolen har, kan vi løse. Stol på oss som jobber her, men gi oss tydelige og pålitelige rammer. Det er hva jeg ønsker muligheten til å jobbe for i det kommende styret.

Jeg har jobbet ved høgskolen i to perioder, fra 2002 til 2007 og nå fra 2011. Opprinnelig jobbet jeg ved Senter for etter- og videreutdanning ved Høgskolen i Oslo, men fikk ansvaret for innføring av Fronter i 2004 ved samme institusjon. Etter et opphold ved Tidsskrift for Den norske legeforening, ble savnet etter høgskolen sterkt. Den fusjonerte høgskolen bød på muligheter og heldigvis fikk jeg en stilling knyttet til teknologi og pedagogikk, og etterhvert eCampus. Gjennom dette begynte arbeidet med økt satsning på videomøter og strategisk arbeid knyttet til undervisningsrom ved avdeling for eiendom hvor jeg arbeider i dag.

Mer av hva jeg er opptatt av, finner du på http://blogg.hioa.no/tengel.

Tengel Aas Sandtrø har også skrevet innlegg i Khrono. Det finner du her.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS