Ingrid Ruud Knutsen

Ingrid Ruud Knutsen er kandidat til høgskolestyret 2015-19 for de faglige (UF) ansatte. Her følger hennes egenskrevne presentasjon.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ingrid Ruud Knutsen, førsteamanuensis ved Institutt for helse ernæring og ledelse, Fakultet for helsefag.

Jeg stiller til valg som representant for UF-tilsatte i styret for Høgskolen i Oslo og Akershus.

Jeg er utdannet sykepleier fra Høgskolen i Bergen (1990), har embedseksamen i sykepleievitenskap fra UiO 1996, og PhD fra 2012 (UiO, med. fakultet, avd for sykepleievitenskap).

Jeg har vært ansatt ved høgskolen siden 2001. Nå er jeg førsteamanuensis ved Institutt for helse ernæring og ledelse (HEL) og 50 % postdoc i EU-prosjekt (EU-Wise) ved UiO (avsluttes februar 2016).

Jeg er opptatt av profesjonsutdanning og profesjonsutdanningenes stilling i samfunnet og ved utdanningsinstitusjonene. Som forsker mener jeg kunnskapsutvikling er en svært viktig del av virksomheten ved høgskolen, men anser samtidig at undervisning og veiledning av studenter trenger et statusløft. Lærerens tid og innsats i klasserommet med studenter og tilrettelegging for gode praksisstudier er av avgjørende betydning for kvalitet i profesjonsutdanningene.

Med bakgrunn fra miljøet på Kjeller har jeg en klar interesse for videreføring og satsing på utdanning og forskning her, og også for det store nye sykepleiefaglige miljøet på det nye instituttet som etableres i august 2015 (Institutt for sykepleie og helsefremmende arbeid).

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS