Fatima Ali Madar

Fatima Ali Madar er kandidat til høgskolestyret 2015-19 for de teknisk-administrativt ansatte. Her følger hennes egenskrevne presentasjon.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Fatima Ali Madar, rådgiver ved avdeling for IKT, fellesadministrasjonen.

Jeg stiller til valg som representant for TA-tilsatte i styret for Høgskolen i Oslo og Akershus.

Jeg er tidligere dataingeniørstudent ved HiO som har master i Network and System Administration. Jeg har jobbet ved HiO og HiOA i snart 6 år. Først i studieseksjonen, og nå i IKT-avdelingen. Jeg er samfunnsengasjert og opptatt av vekst i kunnskapsinstitusjoner.

Jeg har hatt mange politiske verv, deriblant lagleder i Grünerløkka Arbeiderpartilag, og sitter nå i bystyret i Oslo for AP. I tillegg har jeg sittet som nestleder i styret i NOAS i 3 år, og har i årevis vært engasjert i humanitære spørsmål. Jeg jobber mye med og er opptatt av inkludering av innvandrerbefolkningen til både høyere utdanning og i arbeidslivet.

HiOA er en av de utdanningsinstitusjonene som lykkes med å både utdanne og ansette mange med innvandrerbakgrunn og flerkulturell bakgrunn. Jeg mener at HiOA er et forbilde for utdanningsinstitusjonene i Norge når det gjelder å rekruttere ungdommer med innvandrerbakgrunn til høyere utdanning. Dette er et viktig spørsmål jeg ønsker å jobbe med i styret for å synliggjøre de problemstillingene og utfordringene som er knyttet til dette enda mer.

I tillegg er jeg opptatt av at HiOA bør ha et solid samarbeid med næringslivet; det er viktig at våre studenter blir attraktive for næringslivet. Målet må være at våre studenter får jobb etter at de er ferdig utdannet.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS