Ewelyn Jordal

Ewelyn Jordal er kandidat til høgskolestyret 2015-19 for de teknisk-administrativt ansatte. Her følger hennes egenskrevne presentasjon.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ewelyn Jordal, seniorrådgiver ved fakultetsadministrasjonen, Fakultet for helsefag.

Jeg stiller til valg som representant for TA-tilsatte i styret for Høgskolen i Oslo og Akershus.

Jeg har vært ansatt på høgskolen siden desember 2000 (daværende HiO) og kom den gang fra Norsk samfunnsvitenskapelig datatjeneste. Av utdanning kan jeg nevne at jeg er cand.mag. i administrasjon og organisasjonsvitenskap, har utdanning innenfor kommunikasjon i digitale media, og har mastergrad i forvaltningsinformatikk. Arbeidet på høgskolen har inneholdt mye studieadministrasjon, men jeg nå i stab på fakultet HF.

I løpet av tiden her på HiOA har jeg hatt mange og varierte arbeidsoppgaver innenfor studieadministrasjon, utrednings- og høringsarbeid, fakultetsstyrearbeid, organisasjonsutvikling, informasjonsarbeid, nettarbeid og mye mer. Jeg har vært så heldig å få delta i mange ulike prosesser og prosjekter på høgskolen, som gjør at jeg har god kunnskap om organisasjonen og ønsker å bidra til å utvikle den videre.

Hvis jeg blir valgt inn i høgskolens styre ønsker jeg å bidra aktivt til å oppfylle Strategi 2020, herunder universitetssatsningen. Dette fordi at uansett hva som blir HiOAs plass i et skiftende utdanningspolitisk landskap, så sammenfaller etter min mening satsningen på universitetsstatus med satsningen på økt kompetansenivå, mer og bedre forskning og høyere kvalitet på utdanningene våre.

Jeg vil også forplikte meg til at jeg i alle saker skal fokusere på hva beslutningene vil bety for hvordan HiOA utfører kjerneoppgavene utdanning, forskning og utvikling.

For å nå våre mål mener jeg at det er viktig å arbeide for kunnskapsutvikling og kompetanseheving for alle tilsatte, uavhengig av gruppetilhørighet og tittel.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS