Julestemning på NTNU-styremøte

Etter at TrondheimSolistene spilte for NTNU-styrets møte 7. desember fikk diskusjonen om fakultetsstyrenes fremtid en annen låt.

Publisert Oppdatert

Ifølge Universitetsavisa fikk debatten om et nytt reglement som skulle åpne for å fjerne fakultets- og instituttstyrer en «mer avdempet form» etter at TrondheimSolistene, gjennomførte en planlagt minikonsert for styret.

Den samme problemstillingen har skapt mye debatt på Høgskolen i Oslo og Akershus også, hvor fakultetsstyrene ble gjort om til -råd i 2014.

Konklusjonen i NTNU-styret endte imidlertid med at fakultetsstyrene bestod og rektor Gunnar Bovim begrunnet ifølge Universitetsavisa forslaget med en komplisert situasjon ved Det medisinske fakultet, med mange ansatte i stillinger delt mellom NTNU og St Olavs hospital.

— Forslaget er ikke motivert ut fra noe ønske om redusert medvirkning. Slike oppfatninger synes jeg ikke vi skal bli tillagt, sa Bovim ifølge avisa i styremøtet.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS