Internasjonal festival i gang

For internasjonale studenter, og de som kanskje vil reise ut.

Når andre deler av hovedstaden sliter med flom og rasfare, må utvekslingsmessen og Septemberdagene flyttes inn under tak i P48 på grunn av regn.

— Det har gått veldig bra, det har vært mange folk innom, sier Karl Norli ved internasjonal seksjon på Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Internasjonal seksjon arrangerer utvekslingsmessen samtidig med Septemberdagene på høgskolen fra onsdag til fredag denne uken.

Septemberdagene er et samarbeid mellom HiOA, Samfunnet Bislet, International exchange erasmus student network og Studentparlamentet. Den blir markedsført som en festival for internasjonalisering, for internasjonale studenter på høgskolen, men også for de som er interesserte i utveksling. 

På åpningsseremonien onsdag ble det holdt taler av representanter for Norsk studentorganisasjon (NSO), Studentenes og Akademikernes Internasjonale Hjelpefond (SAIH) og ANSA, organisasjonen for norske studenter i utlandet. I tillegg var det standup ved tidligere sykepleierstudent ved HiOA og standupkomiker Lars Berrum, som også underholder på Samfunnet Bislet før quizen samme kveld. Quizen er for anledningen på engelsk.

Resten av uka er det språkkafé med «Q and A» med rektor Curt Rice og Tuba Tuba-konsert på Samfunnet Bislet.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS