Pensjon

Slutter som SiO-direktør etter 21 år

Administrerende direktør i SiO, Lisbeth Dyrberg, går av med pensjon neste år.

Lisbeth Dyrberg har vært administrerende direktør i SiO siden 1999.
Lisbeth Dyrberg har vært administrerende direktør i SiO siden 1999.
Publisert

— Det har vært fantastisk å være med på SiOs utvikling i disse årene, og en glede å være leder i en organisasjon med landets mest spennende målgruppe. Men nå er det på tide å gjøre noe annet og la nye krefter ta over, skriver administrerende direktør i Studentsamskipnaden SiO, Lisbeth Dyrberg, i en pressemelding.

Hun kunngjorde torsdag ettermiddag at hun er ferdig som administrerende direktør i juni neste år - en jobb hun har hatt siden 1999.

Dyrberg har jobbet i SiO siden 1989.

— Jeg vil tillate meg å takke Lisbeth Dyrberg på vegne av alle studenter i hele Oslo. Lisbeth har levert en fantastisk innsats. Jeg må rose henne for den utviklingen SiO har hatt og det tilbudet studentene i Oslo har fått. Den posisjonen SiO har opparbeidet seg gjennom disse årene har bidratt til at flere tar høyere utdanning og gjennomfører, skriver Jonas Virtanen, student og hovedstyreleder i SiO, i en pressemelding.

SiO opplyser i pressemeldingen at arbeidet med å finne en arvtager settes i gang umiddelbart og at stillingen vil bli lyst ut innen kort tid.

Powered by Labrador CMS