Sandvik blir ny redaktør i Salongen

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Hannah Monsrud Sandvik blir ny redaktør i Salongen.no, et redaksjonelt uavhengig nettidsskrift for filosofi og idéhistorie. Hun vil samarbeide med Solveig Nygaard Selseth.

Solveig N. Selseth (t.v.) og Hannah Monsrud Sandvik. Foto: Vilde Pettersen / Salongen
Solveig N. Selseth (t.v.) og Hannah Monsrud Sandvik. Foto: Vilde Pettersen / Salongen

Monsrud Sandvik har to mastergrader i både filosofi og vitenskap- og teknologistudier, og har jobbet for Teknologirådet og De nasjonale forskningsetiske komiteene. I år begynte hun på en doktorgrad i filosofi ved NTNU.

— Salongen er unikt fordi vi publiserer tekster som handler om både filosofi, idéhistorie, og også bredere kultur- og samfunnsspørsmål. Vi er et tidsskrift hvor filosofi og idéhistorie får leve på sine egne premisser, og tror det er derfor vi får så flinke folk til å skrive for oss og at vi når ut til det mangfoldige publikumet vi har. Vi mener også vi har en viktig funksjon å fylle i å omtale skandinaviske bokutgivelser, arrangementer og forskning som skjer i Skandinavia som ofte ikke blir skrevet om andre steder. I tillegg bidrar vi til å opprettholde de skandinaviske fagspråkene, noe vi mener er viktig i seg selv, sier Sandvik i en artikkel på Salongen.no.

(Amanda Schei / Khrono)

Powered by Labrador CMS