To døde på Kolbotn

Politihøgskolen-ansatt funnet død

Politiet har satt i gang drapsetterforskning etter at et ektepar ble funnet døde på Kolbotn utenfor Oslo natt til onsdag.

Politihøgskolen bekrefter at mannen i ekteparet var ansatt hos dem.
Politihøgskolen bekrefter at mannen i ekteparet var ansatt hos dem.
Publisert Oppdatert

En mann og en kvinne ble i natt funnet døde i en leilighet på Kolbotn, etter at nødetatene rykket ut etter meldinger om en alvorlig voldshendelse.

Det melder blant andre NRK, som også skriver at de pårørende er varslet.

Mannen i ekteparet var ansatt ved Politihøgskolen, får både Khrono og NRK bekreftet. Mannen var ansatt i en politistilling ved høgskolen, får Khrono opplyst.

— Dette er en tragisk sak, og våre tanker går naturlig nok til familie, venner og kolleger som berøres av dødsfallene. Ansatte ved Politihøgskolen ivaretas nå i tråd med de prosedyrer vi har, skriver pressevakt Runar Kvernen i en kommentar til Khrono.

Kvernen skriver videre at Politihøgskolen vil bistå Øst politidistrikt, som nå etterforsker saken, dersom det er behov for det.

Onsdag formiddag er flere krimteknikere inne i leiligheten, skriver NRK. Politiet mistenker ikke at andre enn de to var involverte i hendelsen.

De ønsker fortsatt ikke å si noe om hverken dødsårsak eller drapsvåpen, men opplyser at de vil komme med mer informasjon utover dagen, ifølge NRK.

Powered by Labrador CMS