ansettelser

Ny ledergruppe klar ved Høgskolen i Østfold

Anette Veberg Dahl er ansatt i en ny fireårsperiode som prorektor for utdanning ved Høgskolen i Østfold, mens Kristi Grønvold Backe blir ny prorektor for forskning og formidling.

Annette Veberg Dahl har vært prorektor ved Høgskolen i Østfold siden høsten 2019. Nå er hun ansatt for en ny fireårsperiode.
Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I tillegg til de to prorektorene, Anette Veberg Dahl og Kristi Grønvold Backe, er det også ansatt tre dekaner.

— Jeg er veldig glad for å konstatere at vi nå har både rektoratet og de nye dekanene på plass og at samtlige av de innstilte kandidatene har takket ja til tilbudet, sier rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen.

Han ble selv ansatt for en ny periode før jul.

I toppledelsen ved Høgskolen i Østfold blir det nå kvinneflertall, med to menn og fire kvinner.

Anette Veberg Dahl har vært prorektor for utdanning fra 1. august 2019 og var før dette studieleder og førsteamanuensis ved Avdeling for ingeniørfag ved høgskolen. Hun er nå ansatt for en fireårsperiode.

Kristi Grønvold Backe er den eneste i den nye ledergruppen som kommer utenfra. Hun kommer fra jobben som seniorforsker og forskningsleder for slagambulansen i Stiftelsen Norsk Luftambulanse.

Omorganiserer høgskolen

Høgskolen i Østfold omorganiseres fra 1. august og fem avdelinger blir til tre fakulteter. Dagens dekan ved Avdeling for informasjonsteknologi, Harald Holone, blir dekan ved Fakultet for informasjonsteknologi, ingeniørfag og økonomi.

Også ved Fakultet for helse, velferd og organisasjon blir en intern søker dekan. Det er studieleder Randi Sommerfelt ved dagens Avdeling for helse og velferd.

Den tredje dekanen er Irina Engeness. Hun er i dag professor ved Avdeling for lærerutdanning og blir dekan ved Fakultet for lærerutdanninger og språk ved Høgskolen i Østfold.

Dette er den nye toppledelsen:

Rektor Lars-Petter Jelsness-Jørgensen (øverst fra venstre) blir leder for prorektor Annette Veberg Dahl, prorektor Kristi Grønvold Bache, dekan Irina Engeness (nederst fra venstre), dekan Harald Holone og dekan Randi Magnus Sommerfeldt. (Fotocollage: HiØ)
Powered by Labrador CMS