Vegard Einan er valgt som ny leder i Parat og Unn Kristin Olsen er valgt som ny nestleder. Foto: Trygve Bergsland/Parat.
Vegard Einan er valgt som ny leder i Parat og Unn Kristin Olsen er valgt som ny nestleder. Foto: Trygve Bergsland/Parat.

Nyvalgt ledelse i Parat

Nye ledere. Ett opprykk og en ny nestleder i fagorganisasjonen Parat.

Publisert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Under Parats landsmøte i Bergen nylig ble Vegard Einan valgt som ny leder og Unn Kristin Olsen ny nestleder i fagorganisasjonen Parat.

Einan rykker dermed opp, og tar over etter Hans-Erik Skjæggerud som har ledet Parat de siste ti årene.

Leder i Parat Vegard Einan (41) kommer opprinnelig fra Sørvær i Finnmark. Han har bakgrunn som kabinansatt og tillitsvalgt i SAS, i tillegg studerer han til en Master of Management på BI.

Nestleder i Parat Unn Kristin Olsen (46) bor og kommer fra Bergen og er utdannet økonom. Hun jobber i Politiet, hovedsakelig innenfor sivil rettspleie. Olsen har hatt en rekke tillitsverv sentralt, lokalt og på regionalt nivå i Parat. De siste seks årene har Unn Kristin Olsen vært leder av Parat i Politiet, heter det i en pressemelding fra forbundet.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS