null Foto: NKS Nettstudier
null Foto: NKS Nettstudier

Ny prorektor på Kristiania

Trine Johansen Meza er ny prorektor ved Høyskolen Kristiania.

Trine Johansen Meza er ansatt som prorektor for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid. Stillingen er nyopprettet ved Høyskolen Kristiania, som framover også skal favne over Westerdals Oslo ACT. Med dette styrkes rektoratet, som nå består av en rektor, en prorektor for utdanning og Meza som ny prorektor for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid, går det fram av en pressemelding fra Høyskolen Kristiania.

— Jeg er skikkelig stolt og spent på oppgavene som kommer. Det er spennende å være den første prorektoren for forskning og kunstnerisk utviklingsarbeid i Høyskolen Kristianias historie, sier Meza i en pressemeldingen.

Førsteamanuensis Trine J. Meza har vært instituttleder ved Institutt for helsefag på Høyskolen Kristiania siden 2015. Da kom hun fra stillingen som seksjonssjef for evaluering og tilsyn i Tilsynsavdelingen i NOKUT.

Hun sier at hun ser fram til å sette forskning i fokus ved høyskolen når hun tiltrer i rollen 1. oktober.

—  Nå skal vi sette forskningen og det kunstneriske utviklingsarbeidet i system. Den viktigste oppgaven framover blir å øke volumet på ekstern finansiering , sier hun.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS