Lekve uaktuell som HiOA-rektor

Med ny jobb i Simula er Kyrre Lekve ingen aktuell rektorkandidat.

Khrono skrev tidligere denne uken om potensielle kandidater til rektorjobben på Høgskolen i Oslo og Akershus. Ett av navnene som ble nevnt i Khronos runde var assisterende direktør i NIFU, Kyrre Lekve. Men med splitter ny jobb som viseadministrerende direktør i forskningsinstitusjonen Simula kan navnet nå strykes av listen.

— Jeg ser veldig fram til å arbeide for en institusjon som arbeider så spisset og fokusert innen IKT-forskningen, forteller Lekve.

Lekve hadde ansvaret for organisasjonsevalueringen ved HiOA som endte opp med at man endret organisasjonsmodell fra valgt til ansatt rektor. Han har også bakgrunn som statssekretær i Kunnskapsdepartementet fra 2007-2012. Tilknytningen hans til høyere utdanning kommer til å fortsette:

— Arbeidet mitt kommer til å bestå i samfunnskontakt og i å følge opp et nytt utdanningssamarbeid med University of California San Diego som kommer til å bli veldig spennende, sier han før han må løpe videre.

Les også: Her er de det snakkes om

(Foto: Eskil Wie)

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS