Lekve uaktuell som HiOA-rektor

Med ny jobb i Simula er Kyrre Lekve ingen aktuell rektorkandidat.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Khrono skrev tidligere denne uken om potensielle kandidater til rektorjobben på Høgskolen i Oslo og Akershus. Ett av navnene som ble nevnt i Khronos runde var assisterende direktør i NIFU, Kyrre Lekve. Men med splitter ny jobb som viseadministrerende direktør i forskningsinstitusjonen Simula kan navnet nå strykes av listen.

— Jeg ser veldig fram til å arbeide for en institusjon som arbeider så spisset og fokusert innen IKT-forskningen, forteller Lekve.

Lekve hadde ansvaret for organisasjonsevalueringen ved HiOA som endte opp med at man endret organisasjonsmodell fra valgt til ansatt rektor. Han har også bakgrunn som statssekretær i Kunnskapsdepartementet fra 2007-2012. Tilknytningen hans til høyere utdanning kommer til å fortsette:

— Arbeidet mitt kommer til å bestå i samfunnskontakt og i å følge opp et nytt utdanningssamarbeid med University of California San Diego som kommer til å bli veldig spennende, sier han før han må løpe videre.

Les også: Her er de det snakkes om

(Foto: Eskil Wie)

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS