Kim Andrew Hellevammen og Karoline Lie, nyvalgte studenttillitsvalgte på USN. Foto: SDSN
Kim Andrew Hellevammen og Karoline Lie, nyvalgte studenttillitsvalgte på USN. Foto: SDSN

De skal lede studentene i Sørøst-Norge

Studentvalg. Kim Andrew Hellevammen og Karoline Lie skal lede studentdemokratiet ved USN.

Publisert Oppdatert

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Studentdemokratiet ved Universitetet i Sørøst-Norge har valgt nytt arbeidsutvalg (AU), og med det ny leder og nestleder. Kim Andrew Hellevammen og Karoline Lie skal det neste året drive studentdemokratiet på fulltid.

Hellevammen er student ved Kongsberg og har allerede vært tillitsvalgt på fulltid i et år. Under valget slo han Roy Bergene, som valgkomiteen hadde innstilt som ny AU-leder.

Hellevammen, som skal lede studentdemokratiet inn i ny organisering, lovte fokus på politikk og gjennomslag for studentene på USN etter at han ble valgt.

Vil jobbe med velferdspolitikk

Nestleder Karoline Lie er sykepleierstudent ved campus Vestfold, og ble valgt først etter tre (!) valgomganger, etter stemmelikhet. Hun har vært studentrådsleder på Fakultet for helse- og sosialvitenskap.

— De viktigste sakene det kommende året for meg er å fortsette arbeidet med å utvikle organisasjonen. Min hjertesak er velferdspolitikk, som jeg ønsker å ha hovedfokus på, sier Lie til Khrono.

Velferdspolitikk er viktig både i sammenheng med fadderordningen og studiestart, og generelt i med tanke på hvordan arbeidsutvalget kan arbeide for å bedre studentenes psykiske helse og trivsel, sier hun.

— Ellers vil jeg være tilstede for campusene våre og hjelpe til med å utvikle arbeidet vårt på campusnivå.

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS