Har tilbudt alle vitenskapelig ansatte sluttpakke

Espen Halvorsen Bjørgan
ntnu kortnytt

Onsdag ble det lagt ut informasjon om søking på sluttpakker til alle vitenskapelige ansatte ved Fakultet for medisin og helsevitenskap ved NTNU. Det bekrefter dekan Siri Forsmo til Khrono.

Fristen for de som ønsker å søke er 18. oktober. Fakultetet må spare store summer, og i den forbindelse kvitte seg med rundt 90 årsverk.

— Vi håper vi kan innfri tilstrekkelig antall sluttavtaler til at vi unngår å måtte gå til oppsigelser av ansatte, skriver Forsmo i e-posten.

Målet, ble det sagt under sist fakultetsstyremøte, er at sluttpakkene som innvilges skal være gjeldende fra 1. desember. Det vil si at de håper at de ansatte som får innvilget, og takker ja til, sluttpakke har ryddet kontoret, låst døren og ruslet ut dørene for siste gang før den tid. Med seg på veien vil de ha en sjekk på 9 til 18 måneders etterlønn.

Dersom det ikke er nok personer som takker ja til sluttpakke ser fakultetet for seg å sende ut varsler om oppsigelse i februar.

Siri Forsmo er dekan ved Fakultet for medisin og helsevitenskap. Hun sier de håper på at nok ansatte går av med sluttpakke til at de slipper å si opp.
Powered by Labrador CMS