null Foto: HiOA Storband

Egen kveld med storband

HiOA Storband inviterer til vårens storbandkveld 8. april.

OBS! Denne artikkelen er mer enn tre år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Storbandet skal spille musikk inspirert av folkemusikk fra Balkan med gjestesolist Bjørn-Petter Tøsse. I tillegg har vi med Asker storband som
spiller musikk med inspirasjon fra Latin-Amerika.

Storbandet ved HiOA er et tilbud til studenter og ansatte ved høyskolen, opprinnelig initiert av daværende høyskoledirektør Åsulv Frøysnes i 1995. Bandet har vært fast innslag ved studiestart i mange år, samt på Forskningstorget. De har også vært mye brukt ved ulike arrangementer ved HiOA, som kulturinnslag på konferanser, på julebord og andre personalfester og flere ganger på arbeidsmiljødagen. De siste årene har de hatt storbandkvelder hvert semester i kjelleren på studentersamfunnet, gjerne med et annet storband som gjester.

Bjørnar Larssen som er med i bandet, forteller at banddeltakerne er veldig glad for dette tilbudet, men ønsker at flere skal få vite om det.

— Vi trenger ofte nye musikere, siden studentmedlemmene gjerne slutter når de er ferdig på studiet. Vi tror også det er flere blant de tilsatte som kunne tenke seg å ta opp igjen spillingen bare de får vite litt mer om oss. For tiden er det ledig plass for trombone, gitar og lead-trompet, forteller Larssen.

Storbandet øver i musikkrommene i Pilestredet 50 tirsdager 17.00-20.00. 

Konserten 8. april er i Studentersamfunnet Bislet og dørene åpnes kl.19.30 ogd et er gratis adgang.

Foto: HiOA Storband

Velkommen til vårt kommentarfelt
Logg inn med en Google-konto, eller ved å opprette en Commento-konto gjennom å trykke på Login under. (Det kan være behov for å oppdatere siden når man logger inn første gang)

Vi modererer debatten i etterkant og alle innlegg må signeres med fullt navn. Se Khronos debattregler her. God debatt!
Powered by Labrador CMS